Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

2\1 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
2\1 כפית מלח
1 כף סוכר
3.1/2 כוסות מים חמימים

(טיפת שמן לנגוב המחבת בטיגון ראשון)

לשים את הקמח בקערה עם שמרים, סוכר, מלח ולערבב להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי ערבול במטרפה עד קבלת בלילה ללא גושים..
לכסות את הקערה ולהתפיח את הבצק למשך שעה או עד הכפלת הבצק ..

לשמן מחבת בנגוב ולצקת לתוכה מצקת מלאה מהבלילה.. לטגן ללא מכסה עד שהכל מתמלא חורים והלחוח נראה מוכן..

להגיש לצד מרק וחילבה

כל הזכויות שמורות C