Share with:


פרווה

אופן הכנה

טעים טעים

חומרים לבצק
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כף שמן
כוס מים
חצי כפית מלח

אופן ההכנה
במיקסר נשים קמח שמרים סוכר שמן כוס מים ונתחיל ללוש. נוסיף חצי כפית מלח ‏ונמשיך ללוש ‏שמונה דקות לבצק רך נוציא את הבצק נניח על צלוחית. ‏ ‏נעטוף ‏בניילון נצמד להתפחה שעה וחצי אחרי שעה וחצי על משטח מקומח ניצור צורה מרובת עגולה משהו רוצים ‏נצפה בקמח ‏עם סכין חדה מבצעים חתך ‏בחלקו ‏העליון של הבצק. ‏ומניחים על תבנית עם נייר אפיה ‏לעוד חצי שעה. התפחה. ‏
‏כעבור חצי שעה מחממים תנור על 200 מעלות
אופים ‏את הבצק 35 דקות

בהצלחה

לחם ביתי קראנץ
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים