– לכבוד שבת קודש
לבריאות. פרנסה ואושר❤
1 ק"ג קמח
כף מלח
כוס שמן (חד פעמי קר)
4 כפות סוכר
1 וחצי כפות שמרים יבשים ( בחורף 2)
2עד 3 כוסות מים פושרים.
בקערת המקסר להניח את הקמח
להוסיף סוכר, שמרים
2 כוסות מים ולערבב .
להוסיף כוס שמן ומלח
ללוש היטב, כ- 5 דקות.
( אפשר לישה ידנית)
לישה טובה. התפחה שעה
לחלק לחלות , ולחמניות.
לתת התפחה בתבנית רבע שעה
אפיה ב-200 מעלות . כ-25 דקות או עד שתראו שמוכן.
למרוח ביצה ושומשום.
***** להפרשת חלה צריך 2 קילו.