בצק בסיסי המתאים לכל מילוי ..בטיגון או אפיה
לטגן
1 בצל קצוץ להוסיף 1/2 קילו בשר טחון ולפרק עם מזלג ולקראת הסוף :
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה,
מלח
פלפל שחור
בהרט
חצי כפית מכל תבלין.
להכנת הבצק:
1/2 קילו קמח
1 כף שמרים יבשים
1/2 כוס שמן
1 כפית סוכר
1 כפית מלח מחוקה
2 כוסות מים חמימים בערך .
הבצק דביק מעט להוסיף כף קמח . להתפיח כחצי שעה ולמלא בבשר הטחון(צירפתי תמונות )
לטגן בשמן לא עמוק מדי .
או לאפות בתנור ולצפות בשמן זית ושומשום.