Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

1 קג קמח מנופה
3 כפות שטוחות של שמרים יבשים
6 ביצים
1 כוס חלב קר
1/4 כוס חלב נוספת להמשך
חצי כוס סוכר
כפית מלח
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
את השמרים וסוכר לערבב עם החלב לתת להם רבע שעה תסיסה .

להכניס הכל למיקסר ביחד
לערבל 5-7 דקות
אם הבצק יבש
להוסיף עוד רבע כוס חלב

מכסים להתפחה את הקערה לחצי שעה.
לאחר חצי שעה
משמנים עם חמאה תבנית 28
מפזרים מעל החמאה מעט סוכר
קורצים עיגולים מהבצק
מניחים בתבנית
מתפיחים עוד 20 דקות.

מברישים:
חלמון+ כף דבש לערבב

אופים 200 מעלות 12-15 דקות עד להזהבה