Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כוסות קמח
כף סוכר
כף שמרים יבשים
4 כפות שמן זית
1 וחצי כוסות מים חמים
כפית מלח שטוחה בסוף
שתי כוסות זיתים ..אני הכנסתי כוס זיתים ירוקים כוס זיתים שחורים מסוננים כמובן ללא החרצנים 😛

לעבד לבצק להתפיח להוריד נפח הבצק

להכניס להתפחה נוספת ישירות לתוך תבנית משומנת ללחם

לצפות בחלמון ושומשום

180° מעלות .. 30 עד 40 דקות

לחם זיתים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים