1 ק"ג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 ביצים
1 כף מלח
2.5 כוסות מים חמים
למילוי הבשר:
700 גר' בשר טחון טרי
2 בצלים קצוצים
8-10 שיני שום קצוצים
חופן פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
כף כמון כף
פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
חצי כף ראס אל חנות
לטגן את הבצל לשקיפות להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד להחלפת הצבע של הבשר לאפור להוסיף שום,לערבב,להוסיף פטרוזליה,לערבב,ולהוסיף תבלינים לתקן תיבול אם צריך ולצנן
בקערת המיקסר לשים את הקמח,שמרים,סוכר,לערבב…להוסיף שמן וביצים ולהתחיל ללוש
להוסיף את המים בהדרגה וללוש את הבצק עד שהוא מגיע למרקם רך ולא דביק ללוש בערך כ-10 דק'
להוסיף את המלח וללוש עוד דקה.לכסות את הקערה בניילון נצמד ולתת תפיחה של שעה…
לשים להוצאת האויר ונותנים לו לתפוח עוד כחצי שעה…על משטח משומן מעט לחלק את הבצק לכדורים בגדלים שרוצים להניח על מגש מכוסה בניילון למנוחה 10 דקות…לרדד כל כדור לשים בתוכו את מילוי הבשר ולסגור ואת החלק של הסגירה להניח כלפי מטה…לחמם תנור ל-180 להבריש את הלחם בחלמון ביצה טרופה לפזר שומשום/קצח לאפות בערך כ-25 דקות או עד שמזהיב