לטגן בצל גדול לרצועות עד להשחמה .
להוסיף רצועות גמבה אדומה וצהובה ( לא חייב) ואז את השוארמהכ7-8 דקות עד לטיגון מלא
להוסיף מלח תבלין של שוארמה ומעט שום כתוש לסנן ולמלא את הלחם לסגור ולהניח בתוך תבנית
ללחם : 2 וחצי כוסות קמח מנופה , כף שמרים , רבע כוס שמן , כף סוכר, כפית שטוחה מלח ומים כמה שנכנס עד לבצק נוח …בערך כוס …ואולי טיפה יותר.
להתפיח כחצי שעה ..לפתוח עם מערוך ולהניח על תבנית הרצויה לעטוף את כל הפנים שלה.
למרוח חלמון ושומשום ולאפות על 180 מעלות כחצי שעה