Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבצק הלחמניות :
1 קילו קמח
כף מלח
3 כפות סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שמרים
מים לפי הצורך בין 3 ל 4 כוסות מים מהברז

לשים את כל מרכיבי הבצק ומוסיפים מים בהדרגה .
מתפיחים שעה וחצי
קורצים 15 עיגולים
מרדדים כל עיגול בצק אם דביק ניתן למרוח מעט בשמן
שמים 2 -3 כפות מהמילוי
סוגרים היטב מהצדדים
מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה
מורחים בביצה ושומשום
אופים ב 200 מעלות עד הזהבה
למילוי חזה עוף:
מטגנים עד להזהבה
4 בצלים חתוכים לקוביות
ומקררים היטב !
מוסיפים לבצל המקורמל
1 קילו חזה עוף טרי ולא מבושל ! חתוך לקוביות קטנות .
1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות ( מי שלא אוהב חריף יכול לוותר )
6 שיני שום קצוצות
צרור כוסברה קצוצה
מתבלים:
מעט מלח
מעט כמון
כף פפריקה
מעט כורכום
מעט פלפל שחור גרוס

בהצלחה אסתי 😋

לחם ממולא חזה עוף פיקנטי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים