Share with:


פרווה

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

500 גרם קמח מנופה
כף שמרים
3 כפות סוכר
2 ביצים
רבע כוס שמן
כפית מלח
3/4 כוס מים פושרים
200 גרם פירות יבשים חתוכים לקוביות קטנות לבחירתכם.

אופן הכנה:
בקערת המיקסר שמים שמרים סוכר וכף קמח מערבבים מעט.
מוסיפים את הקמח הביצים השמן והמלח.
מערבלים מספר דקות.
מוסיפים את הפירות היבשים מערבלים עוד דקה.
מתפיחים עד הכפלה.
מורידים למשתח עבודה. מרדדים למרובע. מגלגלים לרולדה.
חותכים לשש.
משמנים את התבנית מעט.
ומסדרים את החתיכות בתבנית.
מתפיחים עד הכפלה. מורחים ביצה מפזרים שקדים פרוסים מעל. אופים 185 מעלות עד הזהבה 22 דקות.

חג שמח 🌺❤️

לחם פירות יבשים של הלייף מיוחד לראש השנה 🙏❤️_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

268 מתכונים