תכניסו גבינה בין הריבועים
לבצק :
4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
4 כפות שמן זית
כפית שום כתוש
ובערך כוס וחצי עד 2 כוסות מים חמימים.
להתפיח כ 35 דקות ..
לפתוח את הבצק בגודל התבנית ולחתוך לריבועים ולהתפיח שוב חצי שעה .
3/4 כוס שמן זית
כף שום כתוש
1/2 צרור פטרוזיליה ולערבב היטב
142 חבילה כוסברה 1/4 חבילה שמיר .
כפית מלח
לצפות את הבצק
למרוח ולהכניס לחריצים …לשמור מעט לאחרי האפיה .180 מעלות עד להשחמה ….