Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כוסות מים
3/4 כוס שמן זית
1 כפית סוכר
1 כף מלח שום כתוש(לפחות 7 שיניים)
2 כפות אבקת שום
1 ביצה

למריחה על הבצק:
1 ביצה
חצי כוס שמן זית
1 כפית אבקת שום
2 כפות זעתר
לערבב הכל יחד ולמרוח על הבצק

הכנה :
לשים את כל חומרי הבצק יחד נותנים לו לתפוח קורצים עיגולים בגודל שזיף ומכל עיגול עושים צמה קטנה מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה אח"כ מורחים את הבלילה של הביצה על הבצק ונותנים לו לתפוח 20 דקות בתבנית ולאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות לאחר שהתבניות יוצאות מהתנור מכינים בצלוחית שמן זית וזעתר ויוצקים על הלחם מצננים ואוכלים

לחם שום מתכון מנצח
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים