Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
1 אבקת אפיה
1 כפית אבקת שום או שום כתוש
3 כוסות מים
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית

לקישוט תערובת שמן
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס שמן זית
2 כפות פטרוזיליה יבשה
1 כף אורגנו
מעט מלח גס לפזר מעל הלחמניה

הכנה
לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .
להטסיף את שאר המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
לכסןת ולהתפיח חצי שעה בערך ,להוציא אוויר ושוב התפחה של חצי שעה .
לחלק לכדורים קטנים לתבול בתערובת השמן ולסדר בתבנית אחד ליד השני .
לתת לתפוח בערך רבע שעה ,לחמם תנור 200 מעלות עד לקבלת צבע חום וחהבריש שוב עם תערובת השמן.

לחם שום_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים