Share with:


ללא סוכר פרווה

אופן הכנה

מתכון של טלי לוי

3 כוסות חד פעמי קמח לבן ו-3 שיפון מנופים ,
1 ביצה
כף שמרים יבשים
1/2 כוס שמן
2 כוסות מים
2 משמשים
2 תאנים יבשים קצוצים
1/4 כפית מלח

כל החומרים ביחידה אחת במיקסר לערבב עד שהכל מתאחה לבלילה רכה מאוד (לא לפחד),
לנתק את הבצק מהקערה (לא להוציא מהקערה)
בידיים משומנות לעטוף
התפחה ראשונה שעה והשניה מחצית השעה.

לא לחרוץ בבצק כי הוא רך רק לפזר קמח לאותנטיות .

180 מעלות 25-35 דקות בערך .

לחם שיפון .. טעים ,קל ,אוורירי ומתאים לסוכרתיים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים