Share with:


פרווה

אופן הכנה

750 גרם קמח מנופה
250 גרם קמח שיפון מלא
שתי כפות שמרים יבשים
חצי כוס שמן
שתיים וחצי כוסות מים פושרים
שתי כפות סוכר
כף מלח
ביצה
כשמונה תמרים חתוכים לריבועים קטנים ואגוזים מלך שבורים

ללוש את הכל חוץ מהמלח והתמרים והאגוזים כעשר דקות. להוסיף מלח וללוש עוד דקה. לפזר את התמרים והאגוזים וללוש עוד דקה. מנוחה שעה מכוסה. ללוש שתי דקות ליצור צורות לפזר קמח מעל ולכסות לרבע שעה. בתנור חם 200 מעלות כחצי שעה. מומלץ להניח קערת מים בתחתית התנור

לחם תמרים ואגוזים_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים