Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1ק"ג קמח כוסמין לבן 80%
2 כפות שמרים יבשים
5 כפות סוכר
3 וחצי כוסות מים פושרים
1כף מלח
1/2 כוס שמן
1 חלמון
3 כפות סילאן
רבע כוס מים

לזיגוג
1 כוס סוכר
1כוס מים
חצי לימון

הכנה
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבל.
במהירות נמוכה..
מוסיפים שמן ומים בהדרגה, מגבירים את מהירות המיקסר, מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. .
ומעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים ומתפיחים כשעה עד שמכפיל את הנפח.
שוקלים את כל המסה של הבצק ומחלקים את הבצק ל-15 כדורים כל כדור של בצק שוקל בערך 104 גרם.
מרדדים כל כדור ומגלגלים ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שנה.
מערבבים את כל התערובת לזיגוג ומברישים את כל הלחמניות מפזרים שומשום ואופים בתחום שחומם מראש על 200 מעלות כ 20 דק.
מבשלים את המים עם הסוכר ולימון עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על הלחמניות ישר שיוצא מהתנור.

לחמניות אצבע מתוקות עם קמח כוסמין לבן 80% בציפוי סירופ סוכר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים