לחמניות באן שתמיד חששתי מלהכין ,אז בקלי קלות … 🙂
מילוי פרגית או כל דבר שעולה על טעמכם האישי
לבצק :
3 כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
1שקית אבקת אפיה
רבע כוס שמן
רבע כוס סוכר
כפית מלח
1 ורבע כוסות מים חמים ..אם חסר מעט אפשר להוסיף
לעבד לבצק ולהתפיח כשעה .
להוריד אוויר ,ליצור לחמניות קטנות כי הן מתנפחות בסיר במתקן האדים .
כל לחמניה להניח על נייר אפיה ולהתפחה נוספת של חצי שעה .
להרתיח סיר מים יחד עם כף סויה ומעליו את המתקן ובזמן הרתיחה להניח על רשת המתקן את הלחמניות עם נייר האפיה .
10 דקות ויש לחמניות סוףףףף ❤