Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים למילוי:
5 בצלים חתוכים לרצועות
3 קופסאות פטריות חתוכות
6 שיני שום קצוצות
זר של כוסברה קצוצה
3 כפות שמן זית
פלפל ירוק חריף קצוץ (לא חובה)

תבלינים :
מלח.
פלפל שחור גרוס.
רבע כפית כמון.
כף אריסה או כפית פפריקה.
רבע כפית כורכום.

אופן הכנת מילוי :
מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה מוסיפים את הפטריות
ומזהיבים גם אותם .
מוסיפים את השום הקצוץ ותבלינים מכבים את האש מקררים מעט ומוסיפים את הכוסברה .

לבצק :
1 קילו קמח
כף שטוחה מלח
3 כפות סוכר
כף וחצי שמרים יבשים
רבע כוס שמן

אופן הכנת הבצק :
שמים קמח מלח וסוכר בקערת המיקסר ומערבבים בכף
עושים גומה בתוך הקערה ומוסיפים לגומה את השמרים וכפית סוכר וחצי כוס מים פושרים מערבבים מעט נותנים לזה מנוחה של 3-5 דקות
מוסיפים לקערה שמן ומים בהדרגה לפי הצורך בערך 2.5 כוסות מים עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק (אך לא דליל)
נותנים לבצק מנוחה של שעה או מעט יותר עד להכפלת הנפח .
יוצרים כ 20 כדורים מהבצק
מועכים כל כדור למעין פיתה שמים מילוי וסוגרים היטב בצדדים לחצי עיגול .
מניחים במגש מרופד בנייר אפיה
מניחים ללחמניות לתפוח מעט כ 10 דקות אופים עד להזהבה .
אני לא מרחתי בביצה ! מי שרוצה יכול למרוח ביצה ושומשום .

בתאבון אסתי 😋

לחמניות במילוי בצל מקורמל פטריות וכוסברה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים