Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק :
1 קילו קמח
כף שטוחה מלח
3 כפות סוכר
כף וחצי שמרים יבשים
רבע כוס שמן

אופן הכנת הבצק :
שמים קמח מלח וסוכר בקערת המיקסר ומערבבים בכף
עושים גומה בתוך הקערה ומוסיפים לגומה את השמרים וכפית סוכר וחצי כוס מים פושרים מערבבים מעט נותנים לזה מנוחה של 3-5 דקות
מוסיפים לקערה שמן ומים בהדרגה לפי הצורך בערך 2.5 כוסות מים עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק (אך לא דליל)
נותנים לבצק מנוחה של שעה או מעט יותר עד להכפלת הנפח .
יוצרים כ 20 כדורים מהבצק
מועכים כל כדור למעין פיתה שמים מילוי וסוגרים היטב בצדדים לחצי עיגול .
מניחים במגש מרופד בנייר אפיה
מניחים ללחמניות לתפוח מעט כ 10 דקות
למרוח ביצה ושומשום
לאפות עד להזהבה בחום 190 מעלות

בתאבון אסתי 😋

לחמניות במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים