Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות 1/2 שמרים יבשים
1 כף גדולה של מלח
3 כוסות מים פורשים

אופן ההכנה
1)מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח

2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק
,
3)מכסים בנייר נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן אבל עם אתם רוצים לחסוך זמן בתפיחה אז מחממים את התנור לחום של 30 מעלות ל1/3 שעה מכבים ומכניסים את הבצק

4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה הלחמניות יוצאות אווריריות
5)מחלקים את הבצק ועושים עיגולים ומניחים על נייר אפייה
מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל25 דק

לחמניות המבורגר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים