חבילת קמח מולינו
כף וחצי שמרים
2 כפות סוכר לערבב עם כף
להפעיל מקסר על נמוך להוסיף 2 וחצי כוסות מיים פושרים
ולהפעיל כמה דקות
להוסיף כפית מלח ולהמשיך להפעיל
להוסיף 5 כפות שמן ועוד כמה דקות
לכסות להתפיח שעה עגולה ולאחר שעה לקרוץ צורות. לתת התפחה נוספת.
ולאחר מכן בקערה לקחת
ביצה ועוד חלמון טיפה סוכר טיפה מלח טיפה מים לערבב טוב
עם מברשת להבריש מסביב לכל הלחם
כולל בצדדים, לפזר שומשום ולתנור שחומם מראש על 200 מעלות
כשיוצא חם מהתנור
לכסות במפית את הלחם.
בהצלחה.❤🙏❤