קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
6 כפות סוכר
חצי כוס שמן
בערך 2 וחצי כוסות מים
כף מלח
כף גלוטן לא חייבים
אופן ההכנה
לשים בקערת קמח שמרים סוכר להוסיף את המים ללוש 3דקות להוסיף להוסיף את השמן למשיך ללוש עוד 5 דקות
להוסיף את המלח וללוש עוד2 דקות אם צריך מים להוסיף קצת
להתפייח שעה להוריד אויר
להתפייח עוד 20 דקות לחלק לכדורים ליצור לחמניה לשים בתבנית אפיה לכסות ולהתפייח עוד חצי שעה
למרוח חלמון מעורבב אם קצת סוכר וקצת מים לפזר סומסום.בהצלחה🌹