המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
לקערת המיקסר:
קילו קמח
2 כפות שטוחות שמרים
2 כפות שטוחות סוכר
חצי כף מלח גס
2 ביצים
4 כפות מיונז
גביע אשל
2 כוסות מים
100 גרם חמאה מומסת.
לערבל הכל במהירות נמוכה עד שמתגבש בצק רך ולא דביק את המים להוסיף בסוף לפי הצורך.
לשמן קערה ולהעביר את הבצק להתפחה של שעתיים שלוש.
לקמח משטח
ליצור לחמניות קטנות.
למרוח
ביצה טרופה
ליטר בשומשום
לתת להם תפיחה ומנוחה של 15 דק.
ולאפות 180 מעלות
20 דק.