מרכיבים
1 קילו קמח כוסמין
1 אבקת אפיה
2 כפות שמרים יבשים
1 כף מלח
1/2 כוס שמן רצוי זית
3 כוסות מים מהברז כוס מדידה אוניברסלי
1 ביצה
1/4 כפית נס קפה
אפשר להוסיף 3 כפות סוכר
אופן ההכנה
ללוש במיקסר או ידני כ10 דקות לבצק קטיפתי לתת תפיחה עד הכפלה ..לחלק את הבצק ל13 כדורים כול כדור לרדד ולגלגל לרולדה ולהניח על גבי נייר אפיה בתבנית לכסות בעזרת נילון עד התפחה כפולה ואז בזהירות להבריש בביצה טרופה עים 1/2 כפית נס קפה לפזר שומשום ולתנור ל200 מעלות עד הזהבה