Share with:


ללא גלוטן בשרי

אופן הכנה

לבצק:
4 כוסות קמח (ללא גלוטן )
½ כפית מלח (בסוף)
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
מחמאה (25 גרם)
2 כוסות מים לערך

למלית בשר:
330 גרם בשר טחון
1 בצל
2 שיני שום
שקדים (לפי הטעם)
חמניות (לפי הטעם)
מלח (לפי הטעם)
פלפל שחור (לפי הטעם)
כמון (לפי הטעם)

מעבדים את כל המרכיבים יחד (את המלח בסוף) עד לקבלת בצק אחיד.
שמים את הבצק להתפחה של חצי שעה, ואז מחלקים לכדורים.
פותחים כל כדור, וממלאים במלית הבשר טחון.
להכנת מלית הבשר:
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה, ואז מוסיפים את הבשר.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים למלית, ומתבלים היטב לפי הטעם. מטגנים עד שהבשר מוכן.
אופים על חום 190 עד להזהבה (כחצי שעה בערך).

לחמניות ללא גלוטן במילוי בשר_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים