שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
1 קג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
200 גרם מזולה או כוס שמן
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 ביצים
2 כוסות מים בכוס חד פעמי שתיה חמה /אוניברסלית
1 כף מיץ לימון אפשר בלי
1/2 כף מלח
להברשה
1 ביצה עם מעט סוכר ומעט מלח
סוכר
לאחר האפיה
לבשל על הגז בערך רבע שעה ולקרר
1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
הכנה
לשים בקערה סוכר,שמרים וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה .
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלתת בצק רך ונעים .
לכסות ולהכניס למקרר שעה.
להוציא ללוש ולהחזיר למקרר עד הבוקר
להוציא לחלק את הבצק לכדורים קטנים .
לתת לנוח שיתפחו בערך רבע שעה אפשר לעשות צורה שאוהבים למרוח ביצה ולשים באמצע סוכר .
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה .
להוציא להבריש עם הסירופ