בצק בסיסי רק שיותר סוכר ניתן להוסיף כוס צימוקים או אגוזים לבחירתכם בשלב הסופי ❤️
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
3/4 סוכר ולערבב
להוסיף 1/2 כוס שמן
3 כוסות מים כוס אוניברסלית חסר מעט תוסיפו בטיפות
וכפית מלח בסוף
להתפיח כ40 דקות להכין צורה ללחמניה ולהתפיח שוב 30 דקות . למרוח חלמון וסוכר גבישי אפשרי למי שאין
שומשום או פרג
180 מעלות עד להזהבה יפה
מרחתי עליהם סירופ סוכר שבושל על הגז
חצי כוס מים חצי כוס סוכר ופרוסת לימון