קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
כף גלוטן או משפר אפיה – לא חובה
3 כפות סוכר
כף מלח
3/4 כוס שמן
להתחיל עם 3 כוסות מי ברז
ללוש היטב את הבצק לבצק נעים לישה לפחות 7-10 דקות חשוב מאד
לתת תפיחה 40 דקות
לפזר מעט קמח על משטח עבודה לחלק את הבצק ל 180 גרם כל אחד
לרדד ולגלגל לגודל לחמניה לתת תפיחה עד להכפלה להבריש ביצה לפזר שומשום או קצח
לאפות 200 מעלות בטורבו עד להשחמה יפה להעביר על רשת ולכסות במגבת
מי שרוצה להקפיא אז כשהם חמות .