Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
100 גרם סוכר
100 גרם שמן
כף מלח
2.5 עד 3 כוסות מים פושרים

אופן הכנה :
בקערת המיקסר שמים את כל החומרים
ולשים 8 דקות עד גיבוש עד שנוצר בצק רך ונעים וקצת דביק .
מניחים על משטח עבודה יוצרים כדור ומחזירים לקערת המיקסר לשמן מעט. להתפיח שעה . .
ליצור כדורים של 130 גרם.. מנוחה עוד רבע שעה
פותחים עם מארוך למרובע מגלגלים לרולדה מגלגלים לנקניק ארוך יוצרים לחמנייה.
תובלים במים ואחר כך בשומשום
מתפיחים שעה.
🌹🌹🌹אפייה 180 מעלות טורבו עד הזהבה יפה 25 דקות

מתכוןמתכון

לחמניות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים