Share with:


בשרי

אופן הכנה

3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
3 כפות שמן זית
כוס מים פושרים
2 כפיות מלח
500 גר' בשר טחון טרי-רק "אדום אדום"
חופן פטרוזליה וכוסברה

ההכנה:
בקערת המקסר מנפים את הקמח מוסיפים שמרים ואת הסוכר מערבבים,מוסיפים את השמן זית ותוך כדי לישה מוסיפים בהדרגה את המים כשמתחיל להווצר בצק להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש לאיחוד.

מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח בערך רבע שעה

מחלקים את הבצק לשניים מרדדים לפיתה מורחים על הבצק שתי כפות שמן זית מפזרים את הבשר טחון שאותו הכנו לפי המהלך הבא:
קוצצים בצל גדול מטגנים להזהבה מוסיפים 4-5 שיני שום קצוצות מוסיפים עגבניה גדולה קצוצה לריבועים מבשלים יחד עד לריכוך העגבניות מוציאים לצלחת בצד,באותו מחבת לטגן את הבשר טחון ולפורר אותו עם מזלג
להוסיף תבלינים-מלח פלפל שחור,כף פפריקה מתוקה כפית צ'ילי גרוס חריף,כף כמון,מוסיפים את העגבניות והבצל המוכנים מערבבים ולבסוף מוסיפים את הפטרוזלי וכוסברה מאחדים הכל ומצננים מעט

מכניסים לתנור שחומם מראש 190 ל-20 דקות וזהו…

לחמעג'ון טעים בטירוף
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים