Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

יום רק דחסתי פרוסות הלימון פפריקה ומלח בצנצנת.מחר אוסיף מיץ לימון.מכינה בראש השנה לפסח.ובפסח לראש השנה.
בעוד כחודשים טוחנת הכול ומקבלת ממרח לימונים שמצטרף לבישולים סלטים כריכים
וכמובן פריקסה.

מכינה תערובת של פלפל אדום ומלח,ביחס של אחד לאחד וקורט מלח לימון.שכבת לימון.מפזרת מהתערובת וכך הלאה,סוגרת הצנצנת ורק מחר אוסיף מיץ לימון ולבסוף מעט שמן זית.

בעוד חודשיים טוחנת במעבד מזון למשחת לימון

לימון כבוש
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים