מאפה בצק עלים במילוי שוקולד או כל מילוי אחר שאוהבים בציפוי אבקת סוכר:
מצרכים:
1 ק"ג בצק עלים
אבקת סוכר
3 כפות קקאו
1 כף שטוחה נס קפה נמס
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן (כדאי להתחיל מ-1/3 ולהוסיף אם חסר).
אופן הכנה:
מערבבים בקערה:
קקאו,
נס קפה,
סוכר
שמן
עד שמגיעים למרקם אחיד (מעט גרגירי).
מרדדים בצק עלים ועל חצי ממנו מורחים את המילוי.
את החצי השני יש לסגור מעל החצי הראשון עם המילוי ושוב לרדד ולשטח.
חותכים לכמה פסים בעובי שרוצים, עושים צורות
של קוראסונים ומסדרים בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש על % 180 מעלות.
להוציא לאחר 20-30 דקות, תלוי בתנור.
לאחר הזהבה, מוציאים את הקוראסונים לצינון
לאחר הצינון, יש לבזוק אבקת סוכר מעל הקוראסונים ולהכניס לצנצנת אטומה.