Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
1 חבילת בצק עלים
13-15תבניות אישיות אלומניום למאפינס
ביצה למריחה
שומשום לציפוי

מצרכים למילוי:
800 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
1 קופסת פטריות חתוכות (לא חובה)
תבלינים:
מעט מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית כורכום
חצי כפית פפריקה
כף צ'ילי מתוק
חצי כפית שום גבישי
אופן ההכנה:
מזהיבים בצלים
מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה
מוציאים את הבצל הזהוב והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד .
שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט
מטבלים ב:
במעט מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לקראת הסוף להוסיף מעט רוטב צ'ילי
לערבב היטב לקרר !
מקמחים מעט את הבצק .
חותכים לריבועים
מרפדים את תבניות המאפנס בבצק ממלאים מילוי בשר
חותכים רצועות דקות מריבוע בצק(6 רצועות לכל מאפה) ומניחים את הרצועות מעל המילוי בצורת שתי וערב
*רצוי מאוד להקפיא ללילה את המאפה ולאפות אותו במצב קפוא ! כך הרצועות נשארות מחוברות לבסיס ויוצא מושלם 👌
רצוי להניח את המאפים מעל תבנית של תנור!כך תקבלו אפיה אחידה !
מורחים בביצה
מפזרים מעט שומשום מעל .
אופים בתנור בחום בינוני 180-200 מעלות
עד להזהבה
מעולה להגשה בתוספת רוטב פטריות מעל 👌
אסתי ❤️

מאפה בשר חגיגי לסוכות 🌿 קונכיות במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים