בצק
4 כוסות קמח
1.5כוסות מיים פושרים
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 כף שמרים יבשים
קורט מלח
לללוש הכל יחד ולתת מנוחה 15-20 דקות
מילוי
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינת חמד
100 גרם גבינה צפתית
100 גרם גבינה בולגרית
להוסיף
5 עלי מגלווד קצוצים שנחלטו במים רותחים וקוצצו
את הבצק לאחר ההתפחה
מחלקים ל3
מילאתי את המילוי
מרדדים לעיגול ומסמנים עגול פנימי
בעיגול הפנימים מסמנים משולשים וחותכים אותם
עדיין מחוברים לשאר הבצק החיצוני
במעגל החיצוני שמים מהתערובת מסביב
ואז כל משולש מושכים החוצה על המעגל החיצוני
מורחים ביצה
180 מעלות
כ 20 דקות