Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק
4 כוסות קמח
1.5כוסות מיים פושרים
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 כף שמרים יבשים
קורט מלח
לללוש הכל יחד 
ולתת מנוחה 15-20 דקות
מילוי
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינת חמד
100 גרם גבינה צפתית
100 גרם גבינה בולגרית
לערבב הכל ביחד
ולהוסיף
זיתים פרוסים

את הבצק לאחר ההתפחה
מחלקים ל3

מרדדים לעיגול

מסמנים עיגול פנימי בלי לחתוך את נקודת החיבור לעיגול החיצוני

בעיגול הפנימי לחתוך משולשים

במעגל החיצוני מפזרים מהמילוי

ואז את המשולשים למשוך החוצה לעיגול החיצוני

שמים פרוסת עגבניה במקום שאין בצק

למרוח ביצה

 

180 מעלות
בערך 20 דקות

 

מאפה גבינות זיתים ועגבניה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים