בצק
4 כוסות קמח
1.5כוסות מיים פושרים
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 כף שמרים יבשים
קורט מלח
לללוש הכל יחד ולתת מנוחה 15-20 דקות
מילוי
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינת חמד
100 גרם גבינה צפתית
100 גרם גבינה בולגרית
לערבב הכל ביחד
ולהוסיף
זיתים פרוסים
את הבצק לאחר ההתפחה
מחלקים ל3
מרדדים לעיגול
מסמנים עיגול פנימי בלי לחתוך את נקודת החיבור לעיגול החיצוני
בעיגול הפנימי לחתוך משולשים
במעגל החיצוני מפזרים מהמילוי
ואז את המשולשים למשוך החוצה לעיגול החיצוני
שמים פרוסת עגבניה במקום שאין בצק
למרוח ביצה
180 מעלות
בערך 20 דקות