בצק
4 כוסות קמח
1.5כוסות מיים פושרים
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 כף שמרים יבשים
קורט מלח
לללוש הכל יחד ולתת מנוחה 15-20 דקות
מילוי
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינת חמד
100 גרם גבינה צפתית
100 גרם גבינה בולגרית
לערבב הכל ביחד
ולהוסיף
זיתים פרוסים תירס ופיטריות
ן
את הבצק לאחר ההתפחה
מחלקים ל3
מרדדים לעיגול
מסמנים עיגול פנימי בלי לחתוך את נקודת החיבור לעיגול החיצוני
בעיגול הפנימי לחתוך משולשים במעגל החיצוני מפזרים מהמילוי
ואז את המשולשים למשוך החוצה לעיגול החיצונלמרוח ביצה
180 מעלות
בערך 20 דקות