מצרכים :
1/2 קילו בשר טחון
צרור קוסברה
צרור פטרוזילה
3 גבעולים של סלרי
מלח / פלפל ( לפי הטעם ) .
בצל גדול מגורד
חבילה של מלאווח טימני .
אופן הכנה :
- לטגן את הבצל עד להזהבה .
- להוסיף את הבשר ושאר הטבלינים לפי המתכון עד לבישול של הבשר .
- לקחת מלאווח אחד למלות אותו בבשר .
- להניח מעל עוד מלאווח ולהדק מסביב שלא יפתח ולהדק עם מזלג .
- במחבט חם לשים מעת שמן פפריקה ועשבי טיבול ולהניח את המלאווח כשתי דקות בכל צד עד להשחמה טובה .
בתאבון ….