להפשיר 2 מלוואח
בצלוחית שמים…..
2 פרוסות גבינה צהובה
קרועות לחתיכות
רבע גבינה צפתית
רבע גבינה בולגרית
6 רצועות גמבה קלוים חתוכים
6 זיתים פרובים
5 עגבניות שרי חתוכות
2 ביצים
5 עלי פטרוזיליה קצוצים
קורט מלח
קורט פלפל לבן
לערבב טוב
את המלוואח לרדד
לחמם מחבת עם קצת שמן
לשים מלוואח אחד עד שישחים קצת ולהפוך
ל2 דקות.להוציא לצלחת
לשים את המלוואח השני
להשחמה קלה להפוך
לשים את המילוי
ואת המלוואח מהצלחת
עם הצד היותר שחום
כלפי פנים
להדק קצת
להמשיך כמה דקות ולהשחים משני הצדדים
להעביר לתבנית עם דף אפיה לתנור שחומם
ל200 מעלות
ל20 דקות
בתאבון