4 כוסות קמח מנופה
כף וחצי שמרים יבשים
רבע כוס שמן
כוס ורבע מים וחצי כפית מלח בסוף
להכין בצק ולהתפיח כחצי שעה
מילוי :
גבינה לבנה 5% טרה 100% טיבעית
1 קופסא צפתית
לפורר,מעט גבינה צהובה וקופסא נפוליון …
הוספתי בחלק תרד חלוט… לערבב הכל יחד להכיו סירות ולאפות על חום 180 מעלות כחצי שעה לקראת סוף האפיה יש אפשרות להוציא את המגש ולהוסיף ביצה על הסירה …מלח ופלפל .
את המאפה הנדיר הרעיון הוא של חברה יקרה Marina Chianurov מרחתי עליו ממרח עגבניות מיובשות , חצילים מטוגנים , בצל ירוק, עגבניות שרי , גבינות שיש בבית לערבב ולשים בקיצור חגיגה
למרוח חלמון ושומשום לפני האפיה