בקערה לערבב ולפורר
200 בוגרית
200 צפתית
100 כנען
כוס גבינה צהובה מגורדת או כל גבינה לטעמכם
80 גרם חמאה מומסת
לשמן תבנית נשלפת מעט עמוקה (אפשר בכל תבנית ) לתחתית 3 דפים משומנים לתחתית ומעל גבינות ושוב 2 עלים ומעל גבינות ותרד וכך הלאה עד לסיום.
לערבב בקערה
2 ביצים ,
כוס חלב
גביע יוגורט
20 גרם חמאה מומסת
לערבב ולשפוך על המאפה לחכות עד שכל הבלילה תחלחל (אפשר לדקור עם מזלג ) חלמון ושומשום 180 מעלות עד להשחמה .