🙂 לבצק :
2 כוסות קמח ,
30 גרם חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות ,
1 כוס מי סודה (מבקבוק)
חצי כפית מלח
לעבד לבצק רך ונעים ואם חסר מעט קמח אפשר להוסיף .
לחלק ל..3 כדורים ולהניח בצד .
למילוי הגבינות :
ערבבתי
100 חמד,
100 בולגרית ,
100 כנען
1 חלבון ,
כף קמח ,
את החלמון לציפוי
לפתוח כל כדור לדק בעזרת מעט שמן למלא במיקס הגבינות ותרד שטוף היטב לא חלוט ..
לגלגל לרולדה ומיד אחרי לספירלה .
לעשות בור באמצע לצפות בחלמון ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש ..180 מעלות עד להשחמה .
לקראת סיום האפיה לשבור ביצה ומעט מלח