Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

בצק פיצה (מרודד דק דק)
גבינת קרם פרש
תפוחים מקורמלים (עם חמאה סוכר חום וקינמון )
אגוזי מלך קצוצים
פותחים את הבצק מורחים גבינת קרם פרש מעל שמים את התפוחים ומעל אגוזים, סוגרים את הבצק (אני סגרתי עם עלי מרווה )
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שמזהיב יפה
ניתן להבריש סירופ מעל או אבקת סוכר ולהגיש עם כדור גלידה 😍

מאפה תפוחי עץ מקורמלים עם אגוזי מלך_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים