לבצק
1 קילו קמח לחלה.
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס חד פעמי לשתייה קרה שמן.
3 כפות סוכר.
1 ביצה
3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים כמו פירה.
1 חבילה ערמונים בוואקום קצוצים לחתיכות קטנות.
מים בהדרגה בין 2 ל2.5 כוסות.
1 כף מלח.
ציפוי
ביצה טרופה עם קורט מלח וקורט סוכר.
למילוי
לא חייבים אבל זה טעיםם.
גבינה צהובה מגורררת
ממרח גבינה עם זיתים
הכנה
לקערת המיקסר לנפות קמח
להוסיף את שאר החומרים פרט למים.אותו יש להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק מעט דביק ונוח לעבודה.
יש להתפיח פעמיים. פעם אחת להוצאת אוויר מהבצק.
בפעם השלישית. יש ליצור צורות של לחמניות
בבצק הנותר. לפתוח לעלה. למרוח גבינה בטעם זיתים לפזר גבינה צהובה. לגלגל לרולדה. לחתוך לפרוסות עבות ולסדר בתבנית.
להתפיח.למרוח ביצה, לפזר סומסום.
אפייה ב200 מעלות עד להזהבה.
בתאבון
אזהרה: מאפים ממכרים