Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מאפינס אגסים/תפוחים/חגית פרגון/"עוגית לחגית "קבוצת פייסבוק כשרה.

4 אגסים יחסית בשלים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כוסות קמח תופח/רגיל 1 אפיה
3/4 כוס סוכר חום כהה הדביק/מבטיח עסיסיות
חצי כוס שוקולד ציפס(מוסיף המון)
כפית תמצית וניל
3 ביצים L
כוס שמן

אופן ההכנה
מערבבים סוכר חום עם האגסים ומוסיפים שמן טורפים היטב מוסיפים ביצים ומערבבים לאחדות …מוסיפים את שאר המרכיבים ולבסוף הקמח לסירוגין…מערבבים היטב מוסיפים שוקולד מערבבים לאחדות…תבניות שקעים מרופדות בנייר אפיה…למלא בנדיבות…חום תנור 180 מצב טורבו שתי תבניות יחד…להגיש עם כדור גלידה…ולהתענג..

מאפינס אגסים
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים