Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

ל 20 מאפינסים
400 גרם ברוקולי מבושל וטחון
1 בצל קצוץ
1 גמבה קצוצה
4 ביצים
6 כפות קמח תירס
(Polenta)
3 כפות קמח
1 כף אבקת בצל
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 אבקת אפייה

הכנה
מטגנים את הבצל .
והגמבה עד להזהבה.
מכניסים את התערובת לברוקולי ,ואת שאר הדברים ללא הביצים.
שמים במקרר לחצי שעה
מערבבים את הביצים ושופכים לתבנית סיליקון משומנת .
אופים בתנור שחומם מראש ל25 דק
מחלצים ומגישים.

מאפינס ברוקולי_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים