מצרכים:
230 גרם סוכר
150 גרם חמאה + 2כפות שמן קנולה
כף תמצית וניל
2 ביצים גודל לארג'
400 גרם קמח תופח
330 מ"ל ריוויון
50 מ"ל חלב
קורט מלח
אופן ההכנה :
1. להקציף חמאה רכה סוכר ותמצית וניל לתערובת חלקה להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה עד לאיחוד
2. להוסיף את הקמח והמלח לסירוגין עם הריוויון והחלב עד לאיחוד
לא להקציף יותר מידי
3. בשתי תבניות שקעים להניח גביעי נייר 2 גביעים בכל שקע, למלא כל גביע בתערובת לא עד הסוף כי הם תופחים מעט
4. לאפות בתנור שחומם מראש ל170-180 מעלות כ- 20 דקות.
לבדוק עם קיסם אמור להיות עם פירורים לחים
לבזוק אבקת סוכר
ותודה לחברת הקבוצה אילנית ברוקר ובהצלחה במשחקי השף