משרים…
כוס עדשים במים
רותחים כחתי שעה ומסננים
שוטפים….
2 כוסות אורז ומסננים
1 בצל קצוץ
1/2 כפית אבקת שום
קורט בהרט
1/2 כפית מלח
בסיר..
שמים את העדשים
עם כוס מים
וקורט מלח
ומבשלים כ10 דקות
עד אידוי המים
מוסיפים את האורז
מערבבים
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
מוסיפים את התבלינים
מכסים ומבשלים
כ10/15 דקות
משאירים בצד להתקררות
עם המיכסה
במחבת..
עם 3 כפות שמן
מטגנים…
את הבצל להשחמה
שופכיםעל המג'דרה
עם השמן
מחכים כמה דקות
ועם מזלג לערבב
היטב להטמיע את הבצל במג'דרה
בתאבון