Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק הפריך ,
לערבב תחילה בקערת המיקסר עם וו גיטרה, את החומרים הבאים עד מרקם חול :
500 גר קמח לבן
200 גר חמאה/נטורינה
1+1/4 אבקת סוכר.

להכין מראש ולהוסיף בהדרגה תוך לישה במיקסר את התערובת הבאה:
2 חלמונים
1/4 כוס חלב
1/4 כוס שמן
2 כפות מחית ווניל איכותית

ברגע שמתחיל להיאסף הבצק להוסיף 1 כפית א.אפיה.

להוציא את הבצק מהקערה לקירור במקרר, כשעה בקערה נקיה מכוסה ניילון נצמד.
כעבור שעת קירור,
לא ללוש!
*לחלק את גוש הבצק על משטח עבודה מקומח , לארבעה גושים שווים.
*לרדד כל גוש ללא לחץ של המערוך.
*למלא בכל מלית שאתם אוהבים.(שוקולד, ממרח תמרים ואגוזים, ריבת דובדבן ושקדים, חלבה ואגוזים, משמש וקוקוס ועוד..).
*לאפות בתבנית מרופדת נייר אפיה, *לסמן בעדינות פסים לחיתוך אחרי האפיה. *לאפות בתנור שחומם מראש בטמפ' 160 עד השחמה קלילה.
*אין להזיז או לחתוך את המאפים כשהם חמים.
*להמתין לקרור מלא, לפרוס לפי הסימנים ולפדר באבקת סוכר.

מתכוןמתכון

מגולגלות במגוון טעמים_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

45 מתכונים