Share with:


פרווה

אופן הכנה

הבצק
100 גרם נוטורינה
4 כוסות קמח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1אבקת אפיה
1 סוכר וניל

ללוש הכל לבצק
אחיד ורך
לררד בין 2 דפי אפיה
לחתוך בקצוות
למרוח מהמלית
לגלגל לרולדה
ולשים בתבנית מרופדת
לחרוץ בסכין או בגלגלת
במירווחים שרוצים
180 מעלות
כחצי שעה
לחתוך בסימונים
שחתכנו עד הסוף
לבזוק אבקת סוכר
כשהמגולגלות מצטננות

מגולגלות במילוי ממרח תמרים אגוזי מלך וקינמון / ממרח שוקולד צו'קוטה עם אגוזי לוז(כשר פרווה) וקוקוס_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים