Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח.
שקית אבקת אפיה.
שקית סוכר וניל/ כפית תמצית וניל.
3/4 כוס שמן.
3/4 כוס מים
ללוש היטב עד בצק חלק.
להניח במקרר חצי שעה
להוציא לחצות לשני כדורים
לרדד כל כדור לעלה דק.
בעלה אחד למרוח שכבת ממרח תמרים ולפזר מעל קינמון.
בעלה השני לפזר קינמון וסוכר.
לגלגל לרולדה ולאפות בחום 170 חצי שעה.
להוציא לפרוס ולפזר אבקת סוכר

מגולגלות (בצק ללא חמאה וללא מרגרינה) מילוי תמרים ומילוי קינמון וסוכר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים